Rólunk
Az IPSOL Zrt. a jelenlegi formáját 2019.11.08.-án érte el az ENEFEX Hungary Kft., az IPSOL Rendszerház Kft. valamint a MYL Energy Tanácsadó Kft. egybeolvadásával. A cégcsoport cégeit az energetikai adatgyűjtés, tanácsadás és az energia elosztás területén sok éves tapasztaltot szerzett magánszemélyek alakították 2007-ben. A megalakulás célja olyan energetikus szolgáltatásokat nyújtó és az energetikus szolgáltatást elősegítő rendszereket telepítő és üzemeltető társasággá fejlesztése, amely Magyarországon a legmagasabb szakmai színvonalat képviseli.
Jelenleg olyan multinacionális cégeknél építünk és üzemeltetünk több 1000 db végponttal rendelkező almérési rendszereket, mint a Coca-Cola HBC Kft., Magyar Suzuki Zrt., ERSTE Bank Zrt., CIB Bank Zrt. vagy a Volánbusz Zrt. Sikereink záloga, nem csak a szakembereink profizmusában, de a mérőrendszerek terén szerzett több évtizedes tapasztalatunkban rejlik, amely biztosítja az Ön számára is a költséghatékony és hibamentes almérési rendszerek kiépítését és működtetését.
Az IPSOL Zrt. jelenlegi energetikai szolgáltatásairól és referenciáiról bővebb információkat a cég weboldalán olvashat erre a linkre kattintva.
A szolgáltatás palettánk bővült az almérő rendszerek értékesítésével ezáltal nyújtva magas színvonalú megoldást a 1/2020. (I. 16.) MEKH rendelet betartásához szükséges törvényi megfeleléshez.
Az almérő rendszerekről bővebb információkhoz kattintson az alábbi gombra:

Ha bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot a az alábbi gombra kattintva: